Kaşınhanı Cumhuriyet Ortaokulu

Vizyon: Milli değerlerinin bilincinde olan , kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli , toplum içinde başkalarının hak ve özgürlükleri- ne saygı duyan ,bilim ve teknolojinin ışığında; öğrenmeyi öğrenen , sorgulayan , üreten , güvenilir , paylaşımcı bireyler yetiştiren , kalitede öncü bir kurum olmak.

Misyon: Çağdaş eğitim ve öğretim bilimi kapsamında; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı; Ulısal kültürünü özümsemişayrıca yeniliklere açık; Bilgiye ulaşma yöntemlerini öğrenmiş; Kendi kendine yeten,yaratıcı,araştırmacı; Problem çözme becerisine sahip; İlhi ve yetenekleri doğrultusunda alt yapıları oluşmuş; Milli ve manevi değerlere bağlı bu değerleri yüceltme adına çalışan ; Bir üst öğrenime hazır bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: KALORİFER KÖMÜR
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kcumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Kaşınhanı İstasyon Mahallesi İstasyon Caddesi Meram/KONYA

Yerleşim Yeri - Konya İli Meram İlçesi´nin Mahallesi

Adres - Kaşınhanı İstasyon Mahallesi İstasyon Caddesi Meram/KONYA

Ulaşım İnce Minare Önünden Kalkan ve Kayalı Park, Karatay Belediyesi, Karaman Yolu Güzergahını İzleyen (91 Numaralı Kaşınhanı Karamanyolu) Konya Büyükşehir Belediyesi Otobüsleri ve Eski Garaj Karşısından 15 Dakika Aralıklarla Kalkan Kaşınhanı Dolmuşlarıyla Ulaşım Sağlanmaktadır

İl/İlçe Merkezine Uzaklık MERKEZ